Nύχτα πάρτι τη σκέφτομαι ξανά...

Nύχτα πάρτι τη σκέφτομαι ξανά...


Ο Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση της 24χρονης της φερόμενης ως διοργανώτριας του πάρτι στο οποίο πήγαν μεταξύ πολλών άλλων τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λέει ότι δεν έγινε καμία γιορτή. Εχει δίκιο. Εχω όλο το ρεπορτάζ μιας νύχτας ζόρικης. Αυτό που λέμε «νύχτα πάρτι τη σκέφτομαι ξανά».

Τέσσερα συλλεκτικά σορτσάκια

Ο Σεμέδο έβαλε το τελευταίο τσιμπιδάκι στα μαλλιά του και φόρεσε τα καινούργια του τσόκαρα. Είχε μείνει στο Ρέντη μέχρι αργά μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ηράκλειο. Εχει αγοράσει μια καινούργια μάσκα χρώματος χρυσαφί, που ταιριάζει πολύ με τις τρεις ασημένιες αλυσίδες του και την πρόβαρε στο καθρέφτη. Ο Ρατζέλοβιτς μόλις είχε κλείσει το κινητό: ξέμεινε από μπαταρία γιατί έπαιζε Angry Birds όλο το βράδυ. Ο Μπρούνο διάβαζε ένα Μίκι Μάους γιατί τελευταία έχει αγαπήσει την λογοτεχνία. «Δεν μπορώ να πάω σπίτι για ύπνο. Από τότε που κλέψανε το Ραφίνια ανησυχώ» είπε στους άλλους ο Πορτογάλος μιλώντας στη γλώσσα του ποδοσφαίρου που ως γνωστόν είναι παγκόσμια. «Κλέψανε το Ραφίνια; Τι του πήρανε;» ρώτησε ο Ρατζέλοβιτς. «Τέσσερα συλλεκτικά σορτσάκια πιο κοντά από αυτά που φοράει» είπε ο Σεμέδο. «Φοράει σορτσάκια ο Ραφίνια;» ρώτησε ο Μπρούνο, που νόμιζε πως ο Βραζιλιάνος παίζει φορώντας απλά ένα εσώρουχο. «Ναι φοράει. Τα φτιάχνει μόνος του. Κι αυτά που του κλέψανε ήταν τα αγαπημένα του» είπε ο Σεμέδο. «Η Βούλα έχει γίνει Μπρόνξ» πρόσθεσε. «Ούτε εγώ θέλω να πάω σπίτι. Με παίρνει κάθε βράδυ ο Μαρτίνς και μου κάνει υπνοθεραπεία» είπε ο Ρατζέλοβιτς, που χάρη σε αυτό είχε βελτιώσει το επίπεδο των πορτογαλικών του. «Μου φωνάζει 4-3-3 και μου ζητάει να καλύπτω τον Ραφίνια και στον ύπνο μου» είπε ο Σέρβος και πρόσθεσε πως έχει ταξίδι στη Σερβία και θέλει να πάει νωρίς στο αεροδρόμιο. «Τι θα κάνεις στη Σερβία;» τον ρώτησε ο Σεμέδο. «Κλήθηκα στην Εθνική» είπε ο Ρατζέλοβιτς. «Τι είναι η Εθνική;» ρώτησε ο Μπρούνο. Ποτέ δεν τον ενδιέφεραν ομάδες στις οποίες δεν είχε σκοπό να αγωνιστεί.

https://cdn1.img.sputniknews.gr/img/07e4/0b/09/8818252_0:0:3348:1810_1000x541_80_0_0_01ca067eb663aaa8ddc0e74763525e66.jpg

Η παρέα με τον Φορτού

«Πάμε σε ένα ξενοδοχείο;» έριξε την ιδέα ο Σεμέδο. «Τι να κάνουμε; Τέτοια ώρα θα έχει κλείσει ακόμα και το μπαρ»» είπε ο Μπρούνο. «Τα μπαρ έχουν κλείσει εδώ και μέρες» είπε ο Ρατζέλοβιτς κι ο Μπρούνο τον κοίταξε έκπληκτος. «Την Πέμπτη δεν πήγαμε;» τον ρώτησε. «Πήγαμε σε ένα που ήταν παράνομα ανοιχτό» είπε ο Σέρβος, ενώ ο Μπρούνο προσπαθούσε να καταλάβει πως ένα μαγαζί είναι παράνομο, ενώ λειτουργεί πάντα με τον ίδιο τρόπο. «Δεν θέλω άλλα ξενύχτια» είπε ο Σεμέδο. «Θέλω φέτος να κάνω την καλύτερη σεζόν της ζωής μου. Το ‘χω υποσχεθεί στους δικούς μου» είπε ο Σεμέδο. «Εσένα θα σε καταστρέψει η πολλή παρέα με τον Φορτού» είπε ο Ρατζέλοβιτς, αλλά ο Σεμέδο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. «Πάμε σε ένα ξενοδοχείο» είπε. «Θα περάσουμε ένα ωραίο βράδυ με θέα την Ακρόπολη μιλώντας για τον Ικτίνο, θα ανταλλάξουμε απόψεις για την ζωγραφική, θα καπνίσουμε ένα πούρο κάτω από τον αττικό ουρανό. Η ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η την πίπα της ειρήνης» επέμενε ο Πορτογάλος και σταμάτησε να κάνει προτάσεις για το τι θα καπνίσουν γιατί είχε πάρει φόρα και το μυαλό του ταξίδευε.

Είναι ο Τιραμόλα

«Μόνοι θα βαρεθούμε. Να πάρουμε και κανένα άλλο» είπε ο Ρατζέλοβιτς. «Τέτοια ώρα δεν υπάρχει κανείς» είπε ο Σεμέδο. «Ο Φορτού μετράει ασίστ για να τον πάρει ο ύπνος, ο Χολέμπας έχει κοιμηθεί για να ξυπνήσει στις 4,30 και να κάνει ατομική προπόνηση, ο Βαλμπουενά έχει σπίτι το Χασάν και του κάνει σέντρες» εξήγησε. «Ο Σισέ;» ρώτησε ο Μπρούνο. «Ο Θέος ήθελε να μπει σε ψυχιατρική κλινική, επειδή τον είδε λέει να παίζει χωρίς γόνατο κι έχει πάει σπίτι να τον πείσει να μην το κάνει. Θα του πει απόψε την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν είναι ο Σισέ, αλλά ο Τιραμόλα». «Ο Ελ Αραμπί;» Εχει κατεβεί από τη Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί, ο ξάδερφός του και θα φάνε μαζί κάτι πρόχειρο στο Ελ Βενιζέλο». «Ο Μπα;». «Εχει κορωνοιό» είπε ο Σεμέδο. «Ο Σουντανί;». «Κι αυτός έχει» απάντησε ο Ρατζέλοβιτς. «Αφού έχει ο Μπα γιατί έχει κι ο Σουντανί;» είπε ο Μπρούνο που νόμιζε ότι κορωνοϊός για να πάει σε κάποιον φεύγει από έναν άλλο. Δεν του απάντησαν. Δεν θέλησαν να τον τρομάξουν. Ο Μπρούνο, που είναι αρνητής, έκανε ένα like στη φωτογραφία του Πολάκη.  

Να μιλάει για τα Ηλιοτρόπια

Μπήκαν στο αμάξι κι ανέβηκαν προς Αθήνα με σκοπό να πάνε σπίτι κάνοντας ένα μεγάλο κύκλο. Περνώντας από τη Συγγρού είδαν στο ρουφ γκάρντεν  ενός ξενοδοχείου φώτα πολλά. «Κάτι κακό συμβαίνει, πάμε να δούμε τι γίνεται» είπε ο Σεμέδο. Ο Ρατζέλοβιτς είχε καταλάβει ότι θα κατέληγαν να μείνουν εκεί και να ακούν όλο το βράδυ τον Σεμέδο να μιλάει για τα Ηλιοτρόπια του Βαν Γκόνγκ, αλλά τον έτρωγε η περιέργεια. Ο Μπρούνο τους ακολούθησε γιατί του έχει πει ο Μαρτίνς να βρίσκεται πάντα κοντά στους συμπαίκτες του για να μην επιμηκύνεται η ομάδα. Μπήκαν μέσα και δεν βρήκαν κανένα.

https://www.insideedition.com/sites/default/files/images/2020-07/070220-covid-party-1280x720.jpg

Δεν ήταν καν ο θυρωρός της νύχτας, ο μόνιμα κουρασμένος ρεσεψιονίστ: πρέπει να είχε δει το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και να κοιμόταν δυο μέρες. Μπήκαν στο ασανσέρ κι ανέβηκαν στο ρουφ γκάρντεν. Και ξαφνικά ένα πλήθος από φώτα τους έλουσαν: η χρυσαφένια μάσκα του Σεμέδο, σε συνδυασμό με τις τρεις ασημένιες αλυσίδες, τον έκανε να μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δέντρο, έτσι όπως έλαμπε μέσα στη νύχτα. Κοιτούσαν τον κόσμο και δεν μπορούσαν να πιστέψουν που βρίσκονται. Δώδεκα καλλίγραμμες κοπέλες περιφέρονταν μέσα στο μικρό σχετικό πλήθος με τις μάσκες τους στα μάτια ερμητικά κλειστά, ενώ ένας ταπεινός dj έπαιζε κάτι που στον Μπρούνο έμοιαζε με τον ύμνο της ΑΕΚ – τελικά ήταν Πάολα. «Μα τι συμβαίνει; Γύρισε ο Βράνιες;» ρώτησε ο Ρατζέλοβιτς που ανάλογα σκηνικά είχε δει μόνο στα γενέθλια του Ογκνιεν πέρυσι στη Βουλιαγμένη. «Όχι» απάντησε μια φωνή πίσω τους «είναι τα γυρίσματα του νέου σόου της εταιρίας «Χose Mesa» Greece Next Top Visita, που θα χαλάσει κόσμο». Κανείς δεν γνώρισε τον Τάσο Κάκκο που ξέρει από νύχτα. Ισως γιατί φορούσε μια μάσκα – σκάφανδρο και είχε ντυθεί Μανούχος για να κρατήσει την ανωνυμία του.

Τους έδωσε δυο κίτρινες

Οι παίκτες εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα κι άρχισαν να βγάζουν selfie για να τις ανεβάσουν στο Instagram. O Μπρούνο θέλει να ξεπεράσει σε followers τον Μπα μέχρι το Δεκέμβριο, πράγμα μάλλον όχι δύσκολο γιατί ο Μπα δεν έχει Insta: αν το καταφέρει θα βάλει στόχο την Αθηνά Οικονομάκου. Και ξαφνικά μπούκαραν από παντού αστυνομικοί και οι κοπέλες άρχισαν να τσιρίζουν, ενώ τα αγόρια που ήταν εκεί άρχισαν να τρέχουν να κρυφτούν στις γυναικείες τουαλέτες. Ο Σεμέδο γελούσε κι ο Μπρούνο έλεγε ότι κάτι τέτοιο έχει να δει από ματς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, που διακόπηκε λόγω εισβολής στον αγωνιστικό χώρο! Τους ζητήσαν τις ταυτότητές τους: ο Ρατζέλοβιτς δεν είχε κι έδωσε μια κάρτα με τα στοιχεία του, ενώ ο Σεμέδο έδωσε δυο κίτρινες. Τους απείλησαν ότι θα τους συλλάβουν ή ότι θα τους βάλουν να τραγουδήσουν τον ύμνο του ΠΑΟΚ: ασκήθηκε αστυνομική βία. Ο Μπρούνο, όμως, γελούσε. «Θα πάρω τηλέφωνο τον Αλέξη τον Κούγια μην ανησυχείτε» τους είπε. Το τηλέφωνο χτύπησε τρεις φορές. Ο Αλέξης, που ήταν πέντε μέτρα μπροστά τους, το σήκωσε…

(Όλα τα περιστατικά που περιγράφονται είναι φανταστικά. Δηλαδή υπέροχα).