Ο Πάπας γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινων

Ο Πάπας γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινων


Η είδηση στον ελληνικό Τύπο πέρασε στα ψιλά, ενώ είναι η αποκάλυψη της χρονιάς: ο Πάπας γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινων, οι οποίοι και υπάρχουν και θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, αλλά και τη φοβούνται. Μόνο η Εspresso το πρόβαλε πρωτοσέλιδα. Ολα αυτά, βέβαια, δεν τα είπε ο ίδιος ο Πάπας – θα μπορούσε να τα ισχυριστεί μόνο αν είχε κάνει κανα μπάφο, πράγμα δύσκολο. Τα ισχυρίζεται ένας πρώην αστροναύτης, ο Εντγκαρ Μίτσελ, και έγιναν γνωστά από τα WikiLeaks, που δημοσιοποίησαν το περιεχόμενο σχετικών e-mail, τα οποία έστειλε στον Αμερικανό πολιτικό Τζον Ποντέστα που είχε ρόλο-κλειδί στην προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα και στην καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον.

Δεν έχουμε απορίες

Ο Εντγκαρ Μίτσελ γράφει μάλιστα ότι οι εξωγήινοι θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το μυστικό της «μηδενικής ενέργειας» για να μας βοηθήσουν να ζήσουμε καλύτερα, τρέμουν όμως στην ιδέα ότι μπορεί να την αξιοποιήσουμε κι αυτή στην εξυπηρέτηση βίαιων σκοπών. Τι είναι η «μηδενική ενέργεια»; Η υπόλοιπη ανθρωπότητα απορεί. Εμείς που έχουμε μια κυβέρνηση που τη μηδενική ενέργεια την έχει κάνει τρόπο διακυβέρνησης, δεν έχουμε τέτοιες απορίες.

Το κρυφό mail

Ο Μίτσελ (κάμια σχέση με τον παλιό προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά κάποια επίθετα μόνο τυχαία δεν είναι…) δεν είναι κανένας απίθανος: είναι ο έκτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη και έκανε πράξη αυτό που τραγουδάει ο Κώστας Χατζής με το δικό του μοναδικό τρόπο – είδε ότι μοιάζουν μυρμήγκια οι ανθρώποι, τα σπίτια με κουκλόσπιτα και ότι η γη απ τη σελήνη, ένα φεγγάρι είναι κι εκείνη. Στο mail του προειδοποιεί τον Ποντέστα για έναν επικείμενο πόλεμο του Διαστήματος: δεν ξέρω αν του ζητάει να αναλάβει και την ηγεσία του διαστρικού στόλου που θα υπερασπιστεί τον πλανήτη η Γεροβασίλη που τη «μηδενική ενέργεια» την υπερασπίζεται καθημερινά και ως εκ τούτου την γνωρίζει όσο κανείς άλλος. «Επειδή ο πόλεμος του Διαστήματος φουντώνει, ένιωσα ότι θα έπρεπε να είστε γνώστης διαφόρων παραγόντων και σας ζητάω να προγραμματίσετέ από τώρα μια μεταξύ μας συνομιλίας μέσω Skype» γράφει χαρακτηριστικά.  Σύμφωνα με τα WikiLeaks o πρώην αστροναύτης της NASA φέρεται ότι κάνει αναφορά και στη «μηδενική ενέργεια», δηλαδή στην τεχνολογία που καθιστά πιθανή τη δυνατότητα άντλησης ελεύθερης ενέργειας από το «κενό διάστημα» και το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ελλάδας.

Φοβάται βέβαια, πως αν έπεφτε στα χέρια της ανθρωπότητας μια τέτοια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, μπορεί να χρησιμοποιούνταν λανθασμένα: να γέμιζε δηλαδή ο πλανήτης Κατρούγκαλους και Σκουρλέτηδες. Γι' αυτό οι εξωγήινοι, σύμφωνα με τον Μίτσελ, διστάζουν και «δεν θα ανεχθούν τη χρήση της για οποιαδήποτε μορφή στρατιωτικής βίας στον πλανήτη μας ή στο Διάστημα». Εχουν δίκιο: η Ελλάδα τη μηδενική ενέργεια που αποτελεί τρόπο διακυβέρνησης της χώρας την αντέχει. Αν κάνει εξαγωγή, η ανθρωπότητα την έβαψε!

Ερχεται ο Ομπάμα να δει


Η ιστορία έχει τόσες πολλές λεπτομέρειες που είναι να απορείς αν αυτός ο Μίτσελ τα χει σκεφτεί όλα αυτά μόνος του ή αν κάνει παρέα με τον Καμμένο – τίποτα δεν αποκλείεται, γιατί ο Πανάρας άμα βρει το κατάλληλο κοινό μπορεί πραγματικά να τρελάνει και αχιβάδα.  Σ' ένα από τα e-mails που έστειλε ο Μίτσελ στον Ποντέστα, που θυμίζω ότι είναι και σύμβουλος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα εκτός από επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία, γίνεται αναφορά σε μια γυναίκα, ονόματι Τέρι Μάνσφιλντ, η οποία περιγράφεται ως «διευθύντρια της ειδικής ειρηνευτικής δύναμης της υπηρεσίας πληροφοριών για τους εξωγήινους»: μάλλον είναι κάτι σαν την κυρία Τασία. Δεν ξέρω αν η Τέρι Μάνσφιλντ έχει πει ότι οι εξωγήινοι κάπου λιάζονται – σίγουρα δεν τους έχει μαγειρέψει γεμιστά, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Η Μάνσφιλντ, πάντα σύμφωνα με τον άνθρωπό μας, πρέπει να έχει ήδη ενημερώσει τον Ομπάμα για τη δύναμη της «μηδενικής ενέργειας», απλά ο Μίτσελ δεν ξέρει πότε. Νομίζω δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβεις: πρέπει όλο αυτό να έχει γίνει πολύ πρόσφατα και να είναι ο λόγος που ο Ομπάμα αποφάσισε να ρθει στην Ελλάδα στα μέσα Νοέμβρη για να δει τη δύναμη της «μηδενικής ενέργειας». Αν μάλιστα ο πρωθυπουργός Αλέξης έχει κάνει και ανασχηματισμό, ο Ομπάμα με τη «μηδενική ενέργεια» και των νέων υπουργών θα πάθει πλάκα! Θα καταλάβει ότι εδώ έχουμε εργαστήρι παραγωγής «μηδενικής ενέργειας»: όποιον και να βάλεις υπηρετεί το σχέδιο με την καρδιά του, αρκεί η καρέκλα να είναι καρυδένια.

Ποιος Πάπας ρε;

Ένα μόνο πράγμα είναι αδιευκρίνιστο στην περίεργη αυτή ιστορία που αποτελεί τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της εποχής μας: που κολλάει ο καψερός ο Πάπας; Ομολογώ ότι όσο κι αν έψαξα την εμπλοκή του Βατικανού δεν την βρήκα πουθενά. Δεν διάβασα να προσκομίζει ο Μίτσελ την παραμικρή απόδειξη – ενώ, κυρίως χάρη στην παρέα με τον Καμμένο, από αυτό έπρεπε να έχει ξεκινήσει και να χει μπλέξει και τον Παπασταύρου. Μια τελική ερμηνεία, μετά από πολύ σκέψη, είναι ότι ο άνθρωπος μπερδεύτηκε: τη γνώση της «μηδενικής ενέργειας» και των εξωγήινων και όλων αυτών που αποκαλύπτει, δεν πρέπει να την έχει ο Πάπας, αλλά ο Νίκος ο Παππάς – νομίζω ότι θα μπορούσε να μπερδευτεί κάθε Αμερικάνος, που παραδόξως ενώ γνωρίζει τον Πάπα δεν γνωρίζει τον Παππά. Ο οποίος Παππάς, από όσο καταλαβαίνω είναι ο ορισμός της «μηδενικής ενέργειας»: έχει κάνει ένα νόμο, που τρέμει να μην του τον βγάλει αντισυνταγματικό το ΣΤΕ και ρεζιλευτεί και τίποτα απολύτως άλλο. Ψέματα, ξέρει κι αυτός το μυστικό της εξόδου από την κρίση, έχει σκίσει μνημόνια, πήρε μέρος στη σύνταξη του προγράμματος της Θεσσαλονίκης κτλ – ας μην τον κατηγορούμε: θα τα είχε κάνει όλα αν δεν υπήρχαν οι εξωγήινοι. Για αυτό τώρα θα πάει με τη Γεροβασίλη να κυβερνήσουν τον αστρικό στόλο και να τους νικήσουν τους εξωγήινους όπως το Σόιμπλε και το ΔΝΤ. Και μετά θα νικήσουν και το Θεοδωρίδη για να πάρει ο Παναθηναϊκός το Γιουρόπα λιγκ φέτος, επιτέλους…