Με υπογραφή EURO 2016

Με υπογραφή EURO 2016


Χρόνια τώρα, για να θυμάμαι τις μεγάλες διοργανώσεις, συλλέγω μπλουζάκια, καπελάκια και κάθε λογιών αναμνηστικά. Καμαρώνω γιατί έχω τα επίσημα μπλουζάκια των τελικών του Champions League από τότε που άρχισαν να βγαίνουν και γιατί έχω αναμνηστικά από πέντε τουλάχιστον πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μουντιάλ.

Δυστυχώς δεν είχα καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκτήσω κάποιο επίσημο προϊόν του EURO και αποφάσισα φέτος να το κάνω. Αφού δεν πήγα στη Γαλλία να τα βρω, πήγα στην INTERSPORT, αφού έμαθα πως είναι εξουσιοδοτημένα καταστήματα αθλητικών ειδών που διαθέτουν τα επίσημα προϊόντα του EURO 2016. Βρήκα μπάλες, T-shirts, καπέλα και σακίδια, αλλά με κέρδισαν κυρίως τα λευκά μπλουζάκια με το πολύ όμορφο λογότυπο. Ίσως ό, τι πιο ωραίο έκαναν οι Γάλλοι για τη διοργάνωση! Απ’ ότι έμαθα στο κατάστημα της Νέας Ερυθραίας, το οποίο επισκέφθηκα, τα μπλουζάκια αυτά ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλή! Πήγαινε και εσύ να τα προλάβεις προτού εξαντληθούν!

Για να αγοράσω κάποιο αναμνηστικό του EURO 2016 πήγα, αλλά εντυπωσιάστηκα από την απίστευτη ποικιλία αθλητικών παπουτσιών – τη μεγαλύτερη που μπορεί να βρεις στην Αθήνα. Ποδοσφαιρικά παπούτσια από όλα τα γνωστά brands, σε πολλά χρώματα και τιμές, που με τέτοια ποικιλία σίγουρα καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Ξεχώρισα το Adidas Ace 16 και το Nike Mercurial, τα οποία όπως με ενημέρωσε ο Χρήστος που με εξυπηρέτησε έχουν μεγάλη ζήτηση. Στάθηκε αδύνατο να αντισταθώ στον πειρασμό να μην αγοράσω κάποιο, ενώ έμαθα και ένα σωρό πράγματα! Το προσωπικό στην INTERSPORT δεν σε εξυπηρετεί απλά, αλλά υπάρχει για να σε καταλαβαίνει, να σου λύνει απορίες και να σου βρίσκει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Μου εξήγησαν ότι υπάρχει πλέον τόσο μεγάλη ποικιλία στα ποδοσφαιρικά παπούτσια, ώστε μπορείς να διαλέξεις το καταλληλότερο με βάση το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεσαι, αλλά ακόμα και με βάση τη θέση ή τον τρόπο που παίζεις! Εάν παίζεις σε θέση επιθετικού, δηλαδή παίζεις με ταχύτητα και χρειάζεσαι ευελιξία, τότε χρειάζεσαι παπούτσια με χαμηλό βάρος και κατανομή των ταπών στην εξωτερική σόλα. Όσοι παίζουν σε θέση μέσου πρέπει να έχουν τέλειο έλεγχο της μπάλας, επομένως χρειάζονται τεχνολογίες στο επάνω μέρος του παπουτσιού που βελτιώνουν την επαφή και αίσθηση της μπάλας για τέλειο σουτ. Τέλος, όσοι είναι αμυντικοί, θέλουν να κινούνται δυναμικά στο γήπεδο και να έχουν γρήγορο σουτ, οπότε τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια πρέπει να έχουν τεχνολογίες που προστατεύουν και ενισχύουν το πέλμα περιμετρικά και στα σημεία επαφής με τη μπάλα. Υπάρχουν φυσικά παπούτσια για όλες τις ηλικίες – πολύχρωμα για τους μικρότερους, πιο κλασσικά για εμάς τους πιο μεγάλους. Ένοιωσα ότι πήρα μέρος σε ένα πραγματικό σεμινάριο που κάλυψε πολλά από τα κενά μου, σχετικά με την τεχνολογική πρόοδο στο συγκεκριμένο τομέα. Στην πραγματικότητα δεν πας στην INTERSPORT για να αγοράσεις παπούτσια: πας για να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια, αυτό που είναι εκεί και σε περιμένει!

Τι διάλεξα τελικά; Μετά από πολύ σκέψη ένα ζευγάρι Adidas Ace 16! Το καλύτερο; O Χρήστος μου πρότεινε να ράψει το όνομά μου πάνω στο παπούτσι με το μηχάνημα stitching machine της adidas. Φυσικά το δέχτηκα και ιδού το αποτέλεσμα. Καταπληκτικό! Ήμουν τυχερός, αφού το μηχάνημα αυτό υπάρχει μόνο στο κατάστημα της Νέας Ερυθραίας και τυπώνει δωρεάν το όνομά σου σε όλα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια adidas.

  

Εκτός από όλα αυτά, ανακάλυψα μια τεράστια ποικιλία καλοκαιρινών ειδών… μπλουζάκια, μαγιό, γυαλιά, σαγιονάρες….

Σίγουρα πριν φύγω για διακοπές, θα ξαναπεράσω από την INTERSPORT!